aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεντάδα να την πιεις στο ποτήρι

Πεντάδα να την πιεις στο ποτήρι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έχουμε διανύσει δέκα αγωνιστικές και η ΑΕΚ με την εξαιρετική της πορεία έχει αναγκάσει όλους να ασχολούνται μαζί της. Είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα κερδίζοντας 28 από τους 30 βαθμούς που έχει διεκδικήσει.

Ποιοι όμως είναι αυτοί που έχουν ξεχωρίσει στη μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας βλέποντας πάντα τη στατιστική πλευρά των πραγμάτων; Ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει χάσει ούτε και ένα λεπτό στον φετινό μαραθώνιο από πλευράς ΑΕΚ είναι ο Ρούμπεν Μίνιο, με 900 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει έρθει στην ΑΕΚ με στόχο να «σβήσει» τον Τόνιο και μέχρι στιγμής έχει πετύχει τον σκοπό του. Είναι σταθερός, καλός στις εξόδους του και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας είναι ο Χουάνμα Ορτίθ ο οποίος μετρά εννέα συμμετοχές και 810 λεπτά. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ντάνιελ Μοϊσόφ με 758 λεπτά και σε απόσταση αναπνοής ο Βανσάν Λαμπάν με 756 λεπτά. Την πεντάδα συμπληρώνει ο Αντρέ Άλβες με 750 λεπτά συμμετοχής.

Συνολικά η ομάδα της Λάρνακας έχει χρησιμοποιήσει στον φετινό μαραθώνιο μέχρι στιγμής 20 ποδοσφαιριστές, ενώ τα 21 γκολ που έχει πετύχει έχουν προέλθει από 11 διαφορετικούς σκόρερ. Τα πιο πάνω στατιστικά λένε και δείχνουν πολλά. Δείχνουν ότι φέτος η ομάδα δεν είναι τόσο εξαρτημένη από κάποιους ποδοσφαιριστές όπως άλλες χρονιές. Δείχνουν επίσης ότι υπάρχει πλουραλισμός στο σκοράρισμα, πολλές αξιόπιστες λύσεις στον πάγκο και ότι η ομάδα παίρνει γκολ από όλες τις γραμμές της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ