aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάρτι της Θέλτα στο Εϊμπάρ

Πάρτι της Θέλτα στο Εϊμπάρ

Με νίκες των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η 6η αγωνιστική της La Liga, καθώς η μεν Θέλτα διέλυσε την Έιμπαρ με 4-0, η δε Λεγανές πήρε σημαντική νίκη με 2-0 στην έδρα της Λας Πάλμας. Στο «Estadio Municipal de Ipurúa» η Θέλτα ήταν απόλυτη κυρίαρχος και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης η οποία εξελίχτηκε σε επιθετικό μονόλογο για την ομάδα του Ουνθούε. Οι Καμπράλ (17′), Σέρχι Γκόμες (23′), Χερνάντες (39′) και Βας (72′) διαμόρφωσαν το εντυπωσιακό 0-4 για το σύλλογο από το Βίγκο, που είδε το Δανό Σίστο να μοιράζει τρεις ασίστ. Στους επτά βαθμούς η Θέλτα που θέλει να ρεφάρει το κακό της ξεκίνημα.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και για τη Λεγανές του Δημήτρη  Σιόβα που ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν το δρόμο πως τα δίχτυα, ωστόσο αρκούσαν δύο λεπτά στο δεύτερο μέρος για να έχουμε σκορ. Στο 47′ ο νεοαποκτηθείς άσος από τη Γουαδελούπη Κλαούντιο Μποβέ άνοιξε λογαριασμό όταν σε μια υποδειγματική σημείωσε το 0-1. Τη νίκη σφράγισε στις καθυστερήσεις ο Εράσο με νέα πάσα του Πολωνού Σιμανόφσκι. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Γκαριτάνο έχει πλέον έξι βαθμούς όντας προσωρινά στην 5η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ