aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαπουλής: «Παίζουμε για τον Σωφρόνη, είναι θρύλος»

Παπουλής: «Παίζουμε για τον Σωφρόνη, είναι θρύλος»

Ο Φώτης Παπουλής έβαλε τη δική του σφραγίδα το περασμένο Σάββατο, με την απόδοσή του, αλλά και με το γκολ, με το οποίο άνοιξε τον θρίαμβο στην ομάδα του. Έφτασε τα 100 γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα, ένα επίτευγμα μοναδικό.

Σε δηλώσεις σε Ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης, ο αρχηγός του Απόλλωνα δήλωσε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: «Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, ήταν μια μεταβατική χρονιά, καθώς έγινε μια ανανέωση στην ομάδα. Από το 2012 έχουμε μια ανοδική πορεία με τέσσερις συμμετοχές σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Απαντώντας ακόμη για τον προπονητή του, ανέφερε: «Ο κ. Αυγουστή είναι θρύλος για την ομάδα, ξέρει τα κατατόπια της ομάδας, όλοι κάνουν σωστά και λάθη, ήταν χαστούκι για την ομάδα η αποχώρησή του. Επέστρεψε και όλοι τον βοηθάμε. Ξέρει πώς να φέρεται με τους παίκτες κι εμείς παίζουμε γι’ αυτόν».

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα: «Με κάνει χαρούμενο το πρωτάθλημα φέτος, καθώς δυνάμωσαν Ανόρθωση και Ομόνοια, το ΑΠΟΕΛ πάντα είναι δυνατό. Εμείς είμαστε σε τροχιά τίτλου, την ΑΕΚ δεν τη διαγράφεις, ενώ υπάρχει και η ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ