aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαπαφώτης: «Ξέσπασα. Όταν δέχθηκα πρόταση από την ΑΕΛ…» (video)

Παπαφώτης: «Ξέσπασα. Όταν δέχθηκα πρόταση από την ΑΕΛ…» (video)

Από τους κορυφαίους της έως τώρα πορείας της ΑΕΛ είναι ο Βασίλης Παπαφώτης. Βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας και στα επτά ματς πρωταθλήματος, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. «Το χάρηκα πολύ, ήταν ξέσπασμα για μένα γιατί έψαχνα το γκολ», είπε με έμφαση ο Παπαφώτης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Όσον αφορά στους στόχους, τόνισε: «Γιατί όχι να διεκδικήσουμε έναν τίτλο, βγάζουμε υγεία ως ομάδα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ακολούθως, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, αναφέρθηκε στις δικές του προσδοκίες αλλά και της ομάδας προς το πρόσωπό του, λέγοντας ότι αυξήθηκαν σημαντικά και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΛ. Δουλεύω σκληρά, πάω καλά και θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο για να δικαιώσω τους ανθρώπους που επέλεξαν να είμαι εδώ».

Ο Παπαφώτης για το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι αγωνίζεται ως βασικός είπε ότι είναι κάτι που επιβεβαιώνει τις δυνατότητές του και πρόσθεσε: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ, ποιοτικούς παίκτες και όλοι παλεύουμε για θέση στην ενδεκάδα. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Βοηθώ την ομάδα να κερδίζει και να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Όπως υπογράμμισε, όταν δέχθηκε την πρόταση από την ΑΕΛ δεν ήταν δύσκολο να λάβει την απόφασή του. «Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, ήθελα να έλθω να παίξω ποδόσφαιρο. Έκανα σωστή επιλογή και θα συνεχίσω να παίζω και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα».

Όσο για το προσεχές παιχνίδι της ΑΕΛ με τη Δόξα, σχολίασε: «Ήμουν στη Δόξα, ξέρω καλά την ομάδα. Είναι δύσκολο ματς, δεν υπάρχουν εύκολα. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Καταλήγοντας έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΛ: «Λείπει από το γήπεδο, αλλά να μας στηρίζουν από μακριά. Ελπίζουμε να τους δίνουμε χαρά με τα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ