aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟλοκληρώνεται η β’ φάση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ

Ολοκληρώνεται η β’ φάση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ

Με τους αγώνες της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται η β’ φάση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ, με τον Παρνασσό να έχει το προβάδισμα για να κλείσει τη διαδικασία ως πρωτοπόρος.

Η ομάδα του Στροβόλου χρειάζεται να μην χάσει στον αγώνα του Σαββάτου (30/03, 17:00) στην έδρα της από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, ώστε να κρατήσει την πρώτη θέση στην οποία ανέβηκε μετά την δεύτερη νίκη της στη φετινή σεζόν απέναντι στην ανταγωνίστριά της για τον τίτλο, Sabbianco Ανόρθωση.

Από την πλευρά του, το συγκρότημα της Αμμοχώστου αγωνίζεται την Παρασκευή (29/03, 21:00) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και θα επιδιώξει την τέταρτη νίκη του στην τρέχουσα περίοδο επί της ομάδας της Λευκωσίας.

Εφόσον δεν υπάρξει οποιαδήποτε διαφοροποίηση στα υφιστάμενα βαθμολογικά δεδομένα, Παρνασσός και Sabbianco Ανόρθωση θα αναμετρηθούν απευθείας στην τελική φάση, αφού στα ημιτελικά διασταυρώνονται με ΑΠΟΕΛ και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αντίστοιχα, κόντρα στους οποίους μετρούν ήδη τις τέσσερις νίκες που απαιτούνται για πρόκριση στα τελικά.

Τα δεδομένα θα αλλάξουν μόνο σε ενδεχόμενη ήττα του Παρνασσού και παράλληλη νίκη της Sabbianco Ανόρθωση που θα φέρει την ομάδα της Αμμοχώστου στην κορυφή και σε αυτή την περίπτωση στη διασταύρωση μεταξύ Παρνασσού και Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου θα χρειαστούν να γίνει αγώνας ή αγώνες στην ημιτελική φάση, αφού στα τέσσερα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων υπήρξε μία ισοπαλία (σ.σ. στους υπόλοιπους αγώνες νικητής ήταν ο Παρνασσός). Στην ημιτελική φάση η πρόκριση καθορίζεται στις τέσσερις επιτυχίες, με τις ομάδες να κουβαλούν τον απολογισμό που είχαν στις προηγούμενες φάσεις.

Στο β’ γκρουπ η β’ φάση ολοκληρώνεται με τον Προοδευτικό, που αυτή τη στιγμή είναι πέμπτος στη βαθμολογία, δηλαδή πρωτοπόρος του ομίλου, να αντιμετωπίζει εντός έδρας το Σάββατο (30/03, 17:00) την ΕΝΑΒ, ενώ την Παρασκευή το βράδυ (29/03, 20:45) θα γίνει η αναμέτρηση μεταξύ του ουραγού Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου και του ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς.

Πρόγραμμα – 20η αγωνιστική

Θέσεις 1-4

ΑΠΟΕΛ – Sabbianco Ανόρθωση 29/03, 21:00

Παρνασσός – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 30/03, 17:30

Θέσεις 5-8

Προοδευτικός – ΕΝΑΒ 30/03, 17:00

Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 29/03, 20:45

Βαθμολογία (Σε 19 Αγώνες)

Θέσεις 1-4

  1. Παρνασσός                                     34 βαθμοί
  2. Sabbianco Aνόρθωση 33
  3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιo 25
  4. ΑΠΟΕΛ 15

Θέσεις 5-8

  1. Προοδευτικός 19
  2. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 18
  3. ΕΝΑΒ 8
  4. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 0.

17η στροφή στο γυναικείο

Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν οι τρεις αγώνες για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών. Η πρωτοπόρος ομάδα των CyView Λατσιών παίζει εντός έδρας με τον ουραγό K.Ν. Αγ. Τριμιθιάς την Κυριακή (31/03, 18:00), ενώ το Σάββατο (30/18:30) η δεύτερη στη βαθμολογία Ε.Ν. Αθηένου υποδέχεται τον ΑΟ Αραδίππου. Την Κυριακή θα γίνει επίσης η αναμέτρηση ανάμεσα στον Mαυρομμάτη Αγ. Παύλου και τον Cablenet Πανελλήνιο (15:00). Θυμίζουμε ότι τα CyView Λατσιά προπορεύονται με 28 βαθμούς έναντι 27 της Ε.Ν. Αθηένου, έχοντας και αγώνα λιγότερο και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ