aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι τέσσερις ΑΕΛίστικες… αρχηγικές απόψεις! (video)

Οι τέσσερις ΑΕΛίστικες… αρχηγικές απόψεις! (video)

Στην κάμερα του AEL TV μίλησαν οι τέσσερις αρχηγοί της Λεμεσιανής ομάδας Ντόσα Ζούνιορ, Χάρης Κυριάκου, Κέβιν Λαφράνς και Ανδρέας Αβραάμ, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους και για τη νέα σεζόν, τους στόχους και τη μέχρι στιγμής προετοιμασίας.

ΝΤΟΣΑ ΖΟΥΝΙΟΡ: «Νομίζω κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Είμαστε σε ένα πολύ καλό μέρος με εξαιρετικές συνθήκες. Δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα. Τα παιδιά τα πάνε πολύ καλά. Είναι δύσκολα στην αρχή, όπως είναι πάντα. Είμαι αισιόδοξος για φέτος. Θέλουμε ο κόσμος να πιστέψει σε μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ιστορία της ΑΕΛ είναι γεμάτα γήπεδα και κόσμος να φωνάζει για μας. Μερίδα του κόσμου δεν καταλαβαίνει πόση δύναμη μπορεί να δώσουν σε μας στο γήπεδο ακόμα και όταν χάνουμε. Ακόμα και όταν σφυρίζουν εναντίον μας, αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο να παλέψουμε για όλους. Πιστεύω ότι αν ο κόσμος έρθει στο γήπεδο μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να κερδίσουμε κάτι. Η ΑΕΛ δεν είναι μόνο 11 παίκτες, είναι και 3-4 χιλιάδες κόσμος».

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Γεια σας, βρισκόμαστε στο Πράβες, όπου γίνεται η βασική προετοιμασία της ομάδας μας, οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, έχουμε όλα τα εχέγγυα που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να ξεκουραστεί και να δουλέψει στον καλύτερο βαθμό που μπορεί, για να αποκτήσουμε τις βάσεις για τη σεζόν που θα έρθει. Είναι νέα ομάδα που κτίζεται εδώ στο Πράβετς, έχουν έρθει αρκετά νέα παιδιά και εμείς, ως πιο παλιοί ποδοσφαιριστές, έχουμε στόχο να τους βοηθήσουμε να αγκαλιάσουν την ομάδα, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για κείνους και για την ομάδα. Όσον αφορά στον κόσμο μας, κακά τα ψέματα, είναι 12ος παίκτης της ΑΕΛ, πολλά παιχνίδια κερδίζονται με την παρουσία του και μόνο. Εγώ που τον έζησα την πρώτη σεζόν που ήμουν στην ομάδα, είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία της και ελπίζω να είναι διαφορετικά από πέρσι, να αγκαλιάσει την προσπάθεια, να είναι κοντά μας γιατί τον χρειαζόμαστε.

ΚΕΒΙΝ ΛΑΦΡΑΝΣ: «Είμαστε σε καλή φάση. Δεν είναι εύκολο μακριά από την οικογένειά σου, αλλά όλοι κάνουμε καλή δουλειά. Αυτά που δείξαμε στα φιλικά είναι πολύ καλά. Είμαστε νέα ομάδα, νέοι παίκτες. Από τότε που αρχίσαμε την προετοιμασία γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Είμαι 100% σίγουρος ότι όλοι θα είναι έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει, ξέρω ότι αυτό αρχίσει από μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ: «Γεια σας, βρισκόμαστε στο Πράβετς, στη Βουλγαρία, γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και υπάρχει ό,τι χρειαζόμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές, για να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Η φετινή ΑΕΛ νομίζω θα είναι πιο ισχυρή από την περσινή επειδή έχει μείνει ο βασικός κορμός και έχουν έρθει κάποιοι ποδοσφαιριστές ποιοτικοί, οι οποίοι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και δουλεύουμε στις προπονήσεις για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη νέα σεζόν. Για τον κόσμο της ΑΕΛ, ξέρουμε ποιος είναι, μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, τους θέλουμε στο γήπεδο, δίπλα μας. Νομίζω όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε μία ΑΕΛ αξιοζήλευτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ