aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι… τάσεις φυγής από τον Ρομπέρζ και στο βάθος η Ομόνοια

Οι… τάσεις φυγής από τον Ρομπέρζ και στο βάθος η Ομόνοια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τον Απόλλωνα οι εξελίξεις τρέχουν και είναι σίγουρο πως οι προσθαφαιρέσεις θα είναι αρκετές. Οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές και οι αποφάσεις που θα παρθούν θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της επόμενης περιόδου, στο οποίο προβλέπονται πολλές αλλαγές. Οι κυανόλευκοι δεν έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους και θα κινηθούν με γοργούς ρυθμούς για να είναι έτοιμοι στην έναρξη της προετοιμασίας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα έρθουν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα. Επιστρέφουν και οι δανεικοί μας. Ψάχνουμε για αμυντικούς, ακραίους και επιθετικούς. Δέκα με έντεκα παίκτες θα έρθουν στην ομάδα. Είμαστε σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και μάλιστα με μερικούς σε αρκετά προχωρημένο στάδιο», ανέφερε χθες σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.  

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, σημείωσε πως το θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι ξεκάθαρο και ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο ώς το 2022 και θα είναι στην κλήση για την έναρξη της προετοιμασίας. Παρόλα αυτά, πληροφορίες της «Goal News» φανερώνουν πρόθεση του Γάλλου αμυντικού, παρά τη δέσμευση που έχει με τον Απόλλωνα, να αποχωρήσει. Δεν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να προκύψει μετά από τη συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης μαζί του, όμως όλα είναι πιθανά: από την τήρηση της συμφωνίας με τον Απόλλωνα, μέχρι και τη διακοπή του υφιστάμενου συμβολαίου.

Διαβάστε επίσης: «Άλλη περίπτωση ο Ρομπέρζ από τον Μάγκλιτσα… αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις»

Την ίδια ώρα εντείνονται και οι φήμες για τον επόμενό του σταθμό και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας. Αν ο Ρομπέρζ επιμένει, στον Απόλλωνα δεν θα κρατήσουν έναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι, όμως θα επιδιώξουν να αποζημιωθούν. Μέσα από το σκηνικό που κάνει κάπως βαριά την ατμόσφαιρα στον Απόλλωνα, εξάγεται το συμπέρασμα πως η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία θα κινηθούν σε άλλη λύση.

Εξάλλου, ας μην κρυβόμαστε, η ομάδα είναι κορεσμένη και γερασμένη, γι’ αυτό και οι κυανόλευκοι βλέπουν με θετικό μάτι την επιστροφή των τριών που ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες, του Ματίας Σπόλιαριτς, του Ιωάννη Πίττα και του Ανδρέα Καρώ. Ίσως είναι η περίοδος να κάνει στροφή στα δικά του παιδιά ο Απόλλων, μάλιστα ο Σωφρόνης Αυγουστή υπολογίζει επίσης στους Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ψύχα, Βασιλειάδη και Παπαμιχαήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ