aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι μετεγγραφές, ο Παλάνκα και η αποχή

Οι μετεγγραφές, ο Παλάνκα και η αποχή

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Για τη νίκη και την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για πολλούς για διάφορους λόγους. Προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δεν ξεκινήσαμε και με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Πολλοί πίστευαν ότι θα επαναληφθεί το ίδιο σενάριο με τον ΑΠΟΕΛ. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, όμως το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές έφερε την ισοπαλία και αργότερα την ανατροπή. Ήταν μια δίκαιη νίκη, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη. Τα τελευταία αποτελέσματα πείσμωσαν την ομάδα, η διαφορά ήταν ότι θέλησαν τη νίκη, την κυνήγησαν με πάθος. Στο τέλος της ημέρας πήραμε ότι αξίζαμε βάσει των όσων είδαμε.

«Κυανόλευκο» πάρτι στο ρετιρέ! (vid & pics)

Για τον κόσμο: «Θεωρώ ότι οι δύο κερκίδες ήταν κατάμεστες. Ζητήσαμε να καλύψουν το κενό των οργανωμένων, και αυτό επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό».

«Κάποιοι πήραν τις απαντήσεις τους»

Για τον Μοστάφα Αμπντελαουί, και τις μετεγγραφές: «Ρωτήθηκε και ο προπονητής, ο οποίος δεν τοποθετήθηκε για ονόματα. Ψάχνει κάτι πολύ καλό, που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Από τους ποδοσφαιριστές που έγιναν προτάσεις, κάποιοι έχουν τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής. Δεν μπορώ να μιλήσω για ονόματα».

Αναμονή για τον Αμπντελαουί

Για την αποχή των οργανωμένων: «Την σεβόμαστε απόλυτα. Δεν είναι θέμα αν συμφωνούμε ή όχι. Τους χρειαζόμαστε, αλλά δεν μπορούμε παρά να μην σεβαστούμε στην απόφαση τους».

Για τον Παλάνκα: «Φαίνεται ότι έχει πάθει κάποια υποτροπή, δεν προπονήθηκε ούτε χθες, μάλλον δεν προλαβαίνει τον αγώνα κυπέλλου με την Αγία Νάπα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ