aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι μεσοεπιθετικές σκέψεις του Ρόνι Λέβι

Οι μεσοεπιθετικές σκέψεις του Ρόνι Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ντέρμπι πέρασε (ΑΕΚ), ντέρμπι έρχεται (Απόλλων) για την Ανόρθωση. Η «Μεγάλη Κυρία» θα δώσει στην 7η αγωνιστική το τρίτο της ντέρμπι στο τρέχον πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να πάρει το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Κάτι που αν επιτύχει θα την κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με μικρή διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν. Συνάμα θα αναγκάσει τον Απόλλωνα να χάσει έδαφος.

Από χθες στις προπονήσεις βρίσκονται όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες απουσίαζαν. Το θετικό είναι ότι δεν προέκυψε απρόοπτο πρόβλημα και όλοι είναι στη διάθεση του Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν υπολογίζει μόνο τον τιμωρημένο Ντάνιελ Πράνιτς. Τη θέση του το αρχικό σχήμα πιθανότατα θα πάρει ο Ιβάν Μπανταλόφσι, χωρίς να αποκλείεται και κάποια μίνι έκπληξη.

Αυτό που προκάλεσε δυσαρέσκεια στην Ανόρθωση είναι το πρόστιμο που δέχθηκε ο Πράνιτς για ανάρτησή του στο Facebook. Η κάρτα που δέχθηκε ο Κροάτης ήταν αυστηρή και αυτό ήταν κάτι που τον εξόργισε.

Το κλίμα πάντως στην ομάδα είναι εξαιρετικό και ο Λέβι βρίσκεται σε δίλημμα για κάποιες θέσεις. Κυρίως οι σκέψεις του είναι… μεσοεπιθετικές. Τον απασχολεί ποιον θα χρησιμοποιήσει στο δεξί «φτερό» και ποιον στην κορυφή.

Για τη θέση του σέντερ φορ, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά σε όσα παιχνίδια ήταν βασικός δεν σκόραρε, ενώ στο μοναδικό που ήρθε από τον πάγκο «είδε» δίχτυα. Επίσης, προέρχεται από μακρινό ταξίδι, ενώ ο Αντρέ Άλβες σαφέστατα είναι πιο ξεκούραστος και ίσως προτιμηθεί να πάρει θέση βασικού. Ο Σεκού Σισέ δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, ενώ είναι ορατό το σενάριο να πάρει θέση στο δεξί άκρο ο Αμπντουλάγιεφ αντί του Μιγκέλ Παλάνκα. Όποιες κινήσεις και να γίνουν από την τεχνική ηγεσία ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος. Νίκη και μόνο νίκη, θέλοντας οι κυανόλευκοι να κάνουν φρούριο το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στο όριο (Ανόρθωση)

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης βρίσκονται στο όριο καρτών. Από δυο κάρτες έχουν οι Ζοάο Βίκτορ, Ντουγκλάο Φερέιρα, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Σεκού Σισέ. Αν δεχθεί κάρτα κάποιος από αυτούς στο αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα τις κάνεις τρεις και θα χάσει την αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ