aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι «κλειστές» θέσεις στην Ανόρθωση

Οι «κλειστές» θέσεις στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ανόρθωσης στη Βουλγαρία φθάνει στο τέλος του και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς ότι θα είναι βασικές μονάδες. Ειδικά στην άμυνα τα πράγματα, λίγο – πολύ είναι ξεκάθαρα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπανταλόφσκι, στο αριστερό άκρο ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ. Αν θεωρήσουμε ότι ο Λέβι θα παίζει με 4-4-2, η μία θέση στη μεσαία γραμμή θα «παίζεται» μεταξύ Βίκτορ και Σιβού, ενώ η άλλη πιθανόν να καταλήξει στον Γκάντσεφ.

Στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης θα είναι ο Παλάνκα, δεξιά -λογικά- θα είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί και στην κορυφή οι Άλβες και Καμαρά. Αυτά είναι τα πρώτα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα φιλικά που έχει δώσει η Ανόρθωση μέχρι σήμερα, χωρίς να αποκλείεται ο Λέβι να διαφοροποιήσει κάποιες από τις σκέψεις του ή ακόμη και το σύστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ