aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ρονάλντο «έκοψε» Αζάρ και Ζλάταν!

Ο Ρονάλντο «έκοψε» Αζάρ και Ζλάταν!

Στις περισσότερες ομάδες του κόσμου τον κύριο λόγο στις μετεγγραφές έχουν ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος -που συνήθως βάζει τα λεφτά-. Στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον πρώτο λόγο για το ποιος φεύγει και -κυρίως- ποιος έρχεται στον σύλλογο, έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με την ισπανική Don Balon τόσο ο Έντεν Αζάρ όσο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα μπορούσαν να είχαν μετακομίσει στο Μπερναμπέου, όμως ο CR7 έθεσε βέτο και για τους δύο ενώ είχε προηγηθεί και η απόρριψη κάθε πιθανότητας μετεγγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ. Οι λόγοι για τους οποίους ο Ρονάλντο δεν ήθελε τον Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύο: γιατί πιστεύει ότι το στυλ του Βέλγου δεν ταιριάζει με αυτό της «Βασίλισσας» και γιατί η έλευσή του στο Μπερναμπέου θα εμπόδιζε την εξέλιξη του Ασένσιο στην ομάδα.

Όσο για την περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο άσος των Μαδριλένων είπε «όχι», καθώς πίστευε πως ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Σουηδού θα τάραζε τις ισορροπίες των αποδυτηρίων. Αν και οι φήμες περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ φουντώνουν κατά καιρούς, όμως ο Ζιντάν επιμένει πως ο ποδοσφαιριστής είναι ευτυχισμένος: «Ο Κριστιάνο είναι εδώ και δεν πρόκειται να φύγει. Είναι ο σύλλογός του, η ομάδα του και η πόλη του», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ