aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ νέος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δεν είναι αυτός που νομίζεις

Ο νέος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δεν είναι αυτός που νομίζεις

Ο Λόρις Κάριους ξεκίνησε τη νέα σεζόν από εκεί που την είχε αφήσει, δείχνοντας ότι δεν έχει συνέλθει ακόμη απ’ την εφιαλτική βραδιά που έζησε στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ του Κιέβου.

Ήδη, στα πρώτα φιλικά της Λίβερπουλ ενόψει της νέας σεζόν έχει καταγράψει δύο λάθη με το ένα εξ’ αυτών να καταλήγει σε γκολ.

Πάντως, στο ξεκίνημα της περιόδου ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να στηρίξει τον Γερμανό κίπερ με όλες του τις δυνάμεις. Όσο βλέπει όμως την ομάδα του να δέχεται «αστεία» γκολ τόσο η εμπιστοσύνη του προς τον Κάριους αρχίζει να εξασθενεί σε επικίνδυνο για εκείνον βαθμό.

Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός τον «ρεντς» αποφάσισε να να ανακατέψει λίγο την τράπουλα και να δώσει στο επόμενο φιλικό με την Μπλάκμπερν φανέλα βασικού στον 25χρονο Ουαλό διεθνή, Ντάνι Γουόρντ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Χάντερσφιλντ καταγράφοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ