aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Νεϊμάρ θέλει τον Μαρσέλο για συμπαίκτη του στην Μπαρσελόνα

Ο Νεϊμάρ θέλει τον Μαρσέλο για συμπαίκτη του στην Μπαρσελόνα

Ο Νεϊμάρ παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο κι αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού του, τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, ενώ αποκάλυψε ποιον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε για συμπαίκτη στους μπλαουγράνα.

Αρχικά, ο 24χρονος άσος, μίλησε για το στυλ παιχνιδιού του: «Σ’ αρκετούς ανθρώπους δεν αρέσει το στυλ παιχνιδιού μου, όμως αυτό είναι. Θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο επειδή δεν το βλέπω ως δουλειά. Το βλέπω με βάση την αγάπη που έχω για το άθλημα. Δεν πρόκειται να αλλάξω εξαιτίας της κριτικής που μου ασκείται».

Για τους Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι υποστήριξε: «Οι φωτογραφίες που είμαστε αγκαλιασμένοι συμβολίζουν τη φιλία και το σεβασμό που έχει ο ένας για τον άλλον. Είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Ειδικά όταν πρόκειται για τρεις Λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές».

Τέλος, όσον αφορά στον ποδοσφαιριστή που θα έφερνε στο Καμπ Νόου απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα διάλεγα τον Μαρσέλο επειδή είναι φίλος μου (σ.σ. γέλια)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ