aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Γιούστε

Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Γιούστε

Νέο αγωνιστικό πρόβλημα στις τάξεις του Απόλλωνα. Ο Βουκομάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Έκτορ Γιούστε στο εξ αναβολής ντέρμπι με την Ανόρθωση ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, ενώ ούτε σήμερα (2/10) το πρωί δεν κατάφερε να προπονηθεί. Αναμένεται τις επόμενες μέρες να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο Απόλλωνας την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Εκτός για ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι και οι Ρομπέρζ-Περέιρα-Ψύχας.

Αναλυτικά: «Εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα έμεινε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Έκτορ Γιούστε, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε να δοκιμάσει να προπονηθεί εκ νέου το πρωί της Τετάρτης σε ειδικό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να ανταποκριθεί και έτσι αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί για αποφυγή επιδείνωσης του προβλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ