aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ… κρυμμένος «θησαυρός» του

Ο… κρυμμένος «θησαυρός» του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανδρέας Καρώ, Ματίγια Σπόλιαριτς, Γιάννης Πίττας, Λεωνίδας Κυριάκου… Ο κρυμμένος θησαυρός του Απόλλωνα είναι εδώ! Και οι τέσσερις τους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Τουρκία, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο πρώτος παραχωρήθηκε δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα και είναι βασικός στους ερυθρόλευκους, ενώ οι άλλοι τρεις βρίσκονται στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή και περιμένουν υπομονετικά τις ευκαιρίες τους. Πάνω στους μικρούς, ο σύλλογος της Λεμεσού επενδύει πολλά.

Ο Απόλλωνας έχει παράδοση στην εκκόλαψη ταλέντων και το βλέπουμε και τώρα. Χρειάζονται βέβαια ευκαιρίες και όπως φαίνεται θα τις έχουν, φτάνει να κάνουν υπομονή και να δουλεύουν ακατάπαυστα. Πρόκειται για αυθεντικά ταλέντα, για τα οποία ακούγονται τα καλύτερα σχόλια.

Το γεγονός πως αγωνίζονται σε μιαν ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και απαιτήσεις, δεν τους αφαιρεί το δικαίωμα να περιμένουν τη σειρά τους για μια θέση βασικού στην ομάδα που αγαπούν. Και βέβαια πίσω από αυτούς υπάρχουν και άλλα παιδιά, που αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες και παρακολουθούνται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ