aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Κετσπάγια μου είπε για τον Ράγιος “ουδείς αναντικατάστατος”»

«Ο Κετσπάγια μου είπε για τον Ράγιος “ουδείς αναντικατάστατος”»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» μίλησε η μεγάλη μορφή της Ανόρθωσης, Μιχάλης Στεργίδης, ο οποίος αποκάλυψε ατάκες του Τιμούρ Κετσπάγια σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και τον Ρούβεν Ράγιος. Μάλιστα, παρέθεσε την άποψη του σχετικά με την διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και την αύξηση ομάδων.

Αναλυτικά:

Για τη νέα σεζόν: «Για εμάς θα είναι συνέχεια της περσινής. Αρχίζουμε με τους καλύτερους οιωνούς. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή, ένα οργανωμένο και αθόρυβο συμβούλιο, μια κερκίδα που είναι από τις καλύτερες στην Κύπρο. Ένα μεγαλομέτοχο που είναι συμπαραστάτης και υποστηρικτής της Ανόρθωσης. Αν ήταν πιο μικρός θα είναι στους μαχητές. Περιμένουμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας έκλεψαν πέρσι. Οι στόχοι μας ήταν τρεις. Πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ. Ήταν όλα συνδεδεμένα συμφέροντα. Θα έχουμε ένα πρωτάθλημα με 14 ομάδες, σε ένα πρωτάθλημα που θα έπρεπε να παίζετε με 8. Έχει δύο ομάδες η Λεμεσός, δύο η Λευκωσία, μια η Λάρνακα, δύο η Αμμόχωστος. Η ΕΝΠ και ο Εθνικός. Τι γυρεύουν οι άλλες ομάδες στην πρώτη κατηγορία;».

Για τις κινήσεις ενίσχυσης της Ανόρθωσης (σ.σ. Ελουντού, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν): «Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Αυτοί που ήρθαν, ξέρουν ποιος είναι ο Τιμούρ, ότι θα βγάλει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Χθες ήμασταν μαζί και τον ρώτησα τι κάνει η ομάδα μας. Και μου απάντησε, “συνεχίζει από εκεί που έμεινε”. Μου είπε πως η ομάδα θα είναι καλύτερη. Όταν ρώτησα για τον Ράγιος και αν θα ξαναέρθει, μου είπε “ουδείς αναντικατάστατος”. Ή τον έχει στην ομάδα ή τον έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του».

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης: «Αυτό που θέλουμε και το λέγαμε με τον Τιμούρ χθες. Αυτή η κερκίδα μας, η ενθουσιώδης, να είναι δίπλα μας. Θέλω να στείλω μήνυμα στους Μαχητές, σε αυτούς που είναι το νεύρο της κερκίδας. Τους θέλουμε δίπλα μας, μπορούν να σπρώξουν την ομάδα στις επιτυχίες. Είναι η γροθιά της Ανόρθωσης. Είναι στο σχέδιο της σκέψης λόγω της κάρτας φιλάθλου. Το να μένουν έξω από το γήπεδο, μπορούν να στηρίζουν την θέση τους, όχι όμως την Ανόρθωση. Θα βρεθεί η χρυσή τομή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ