aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Καλό δεν προλαβαίνει τον Ερμή

Ο Καλό δεν προλαβαίνει τον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε ρυθμούς… Ερμή άρχισαν να κινούνται οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, οι οποίοι μετά το ρεπό που απόλαυσαν το Σαββατοκύριακο επικεντρώνονται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους «φτεροπόδαρους». Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Ρόνι Λέβι είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι θα τη διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει κάποια προβλήματα να αντιμετωπίσει και όπως φαίνεται θα πρέπει να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει σε ποιους θα υπολογίζει και σε ποιους όχι.

Όλα δείχνουν ότι ο Καλό δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει, μιας και η κατάστασή του δύσκολα θα του επιτρέψει να μπει σε φουλ ρυθμό εντός της εβδομάδας. Ράγιος και Σισέ θα διαφανεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν θα μπορούν να τεθούν στη διάθεση του Λέβι, με τη… λογική να λέει ότι τουλάχιστον ένας εκ των δύο θα προλάβει.

Οι άνθρωποι της Ανόρθωσης δεν στέκονται στο σχετικά βατό πρόγραμμα που έχει μπροστά της η ομάδα τους μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα είναι η ώρα του Ερμή και εκεί είναι που επικεντρώνονται. Αρκετή κουβέντα γίνεται για το κεφάλαιο της ενίσχυσης. Κάτι που είναι απόλυτα λογικό τη δεδομένη στιγμή, αφού η ομάδα ψάχνεται για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

Το μήνυμα, όμως, που βγαίνει από επίσημα χείλη είναι ότι ακόμη υπάρχει μπόλικος δρόμος μέχρι τα Χριστούγεννα και ότι υπολείπονται άλλα επτά παιχνίδια. Αναμενόμενη στάση, μιας και κανείς δεν θέλει να… ταράξει τα νερά στον σύλλογο λίγο πριν τη μετεγγραφική περίοδο. Ενίσχυση θα γίνει, παίκτες εξετάζονται, αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους από τον Δεκέμβριο και έπειτα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ