aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Γκονσάλες… έλυσε τα μάγια

Ο Γκονσάλες… έλυσε τα μάγια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Έστω και με τη βοήθεια της κόντρας ο Ράφαελ Σάντος, ο Άβρααμ Γκονσάλες σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πρώτα πέτυχε το εξαίσιο τέρμα στην πρεμιέρα με τη Νέα Σαλαμίνα (2-1) και έπειτα είδε δίχτυα εις βάρος του ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή (3-0). Και όμως! Προερχόταν από αφλογιστία 74 συνεχόμενων ματς!

Ο Καταλανός ανασταλτικός μέσος είχε να παραβιάσει αντίπαλη εστία από τις 24 Ιανουαρίου 2018! Τότε βρισκόταν στη μεξικανική Ουνιβερσιδάδ Νασιονάλ και τη βοήθησε να νικήσει 3-0 τη Χουάρες για το κύπελλο. Ακόμη περισσότερο καιρό έκανε να σκοράρει σε δύο συνεχόμενα ματς. Πίσω περίπου μία δεκαετία, τον Μάρτιο του 2010, πανηγύρισε γκολ με τη φανέλα της Καντίθ εις βάρος των Καρταχένα (4-1) και Ράγιο Βαγιεκάνο (1-1) για την ισπανική Β’ Κατηγορία.

Ασφαλώς, ο Γκονσάλες δεν ήρθε στην ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο για να της λύσει το επιθετικό πρόβλημα. Είναι μέσος και ήρθε για να κάνει άλλη δουλειά. Από τα πρώτα παιχνίδια του κατά τη σεζόν 2019-20 έδειξε θετικά δείγματα γραφής. Πλέον, έχοντας εγκλιματιστεί ακόμα περισσότερο στην ομάδα της Λάρνακας, μπήκε φουριόζος στο νέο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως ξέρει να κάνει τη δουλειά για την οποίαν αποκτήθηκε. Πέρα από τα γκολ, βοηθά ανασταλτικά, οργανωτικά και -όπως έδειξε εις βάρος του ΑΠΟΕΛ- δημιουργικά (με τη μαγική μπαλιά στον Ακοράν Ρέγιες, ο οποίος σέρβιρε στον σκόρερ της φάσης, Στεφάν Σπιρόφσκι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ