aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Χουάν Πάμπλο για το πως έγινε το deal με την ΑΕΚ

Ο Χουάν Πάμπλο για το πως έγινε το deal με την ΑΕΚ

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Χουάν Πάμπλο μίλησε στην ισραηλίτικη ιστοσελίδα «Sport1.maariv.co.il» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην υπογραφή συμβολαίου με την ΑΕΚ, παρά την απόφαση του τον Σεπτέμβρη του 2016 να «κρεμάσει» τα παπούτσια, και για το πώς περνά στην Λαρνακιώτικη ομάδα.

Για την απόφαση του να συνεχίσει στην ΑΕΚ ανέφερε: «Επέστρεψα με την οικογένεια μου στο Χιχόν, όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα από την ΑΕ και τον τεχνικό διευθυντή που μου πρότεινε να έρθω στην Κύπρο. Μου είπαν ότι είμαι 38 χρονών και σε προχωρημένη ηλικία, οπόταν θα υπογράψουμε συμβόλαιο για τέσσερις μήνες και το καλοκαίρι να δούμε αν θα συνεχίσω και την ερχόμενη σεζόν. Νιώθω ότι μπορώ να συνεχίσω και για ακόμη μία χρονιά».

Για τις εμπειρίες του στην ΑΕΚ: «Το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω σκληρά όλη την εβδομάδα. Έχουμε ένα αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο (2/4) και ελπίζω να είμαι στην ενδεκάδα. Ο προπονητής μας κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα κάθε εβδομάδα και θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε να αγωνίζομαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ