aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μπρού, μέσα από το μικροσκόπιο του Football Manager

Ο Μπρού, μέσα από το μικροσκόπιο του Football Manager

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Σοφρώνης Αυγουστή βρήκε τον αντικαταστάτη του Άλεφ ντο Σάντος στο πρόσωπο του Κέβιν Μπρού.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με αρκετά καλό βιογραφικό αφού αγωνίστηκε στην Γαλλία (κυρίως στην Β’ κατηγορία), στην Βουλγαρία (Λέφσκι Σόφιας) και στην Αγγλία (Ίπσουιτς).

Ο 28χρόνος άσος αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τα χρώματα της Ίπσουιτς και κατέγραψε 84 συμμετοχές ενώ σκόραρε τέσσερις φορές.

Διαβάστε επίσης: Η αποκρυπτογράφηση του νέου πορτιέρο της Ανόρθωσης

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy έτρεξε και βρήκε πληροφορίες (όπως το συνηθίζει άλλωστε) για το νέο απόκτημα του Απόλλωνα μέσω του γνωστού παιχνιδιού Football Manager.

Σύμφωνα λοιπόν με το Manager, ο Γάλλος με καταγωγή από τον Μαυρίκιο είναι δεξιοπόδαρος με ύψος κοντά στα 1.82μ.

Ο Μπρού όπως αναφέρει το ηλεκτρονικό παιχνίδι αγωνίζεται σαν «οκτάρι» με έφεση στον οργανωτικό τομέα και την δημιουργία.

Διαβάστε επίσης: Η «ακτινογραφία» του Ταβάρες, μέσω Football Manager

Συγκεκριμένα διαπρέπει σε τεχνική κατάρτιση, πάσες και είναι εκπληκτικός στην πρώτη επαφή του με την μπάλα. Είναι ένας παίκτης εργάτης στο γήπεδο ο οποίος κινείται αρκετά καλά χωρίς την μπάλα, με αρκετά καλές εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ.

Επίσης, αναλόγως του ύψος του είναι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής με ισορροπία, ευκινησία και έκταση άλματος.

Διαβάστε επίσης: Πώς αξιολογεί το Football Μanager Κάζου και Νατέλ

Παρ’ όλα αυτά το Football Manager, δείχνει ότι ο Μπρού έχει σημαντικά ανασταλτικά προβλήματα στο παιχνίδι του. Το νέο απόκτημα του Απόλλωνα, θεωρείται τραγικός στα αμυντικά του καθήκοντα και ειδικά σε μαρκαρίσματα, τάκλιν και σωστή τοποθέτηση.

Ακόμα αξίζει να αναφέρουμε ότι υστερεί σε θέματα ηγετικής ικανότητας, αποφασιστικότητας και αντοχής στοιχειά που ως συνήθως χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Όλα αυτά φυσικά είναι τα στοιχεία του Κέβριν Μπρου στο φημισμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι και μένει να δούμε τι θα παρουσιάσει εντός του γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ