aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μπαλταζάρ αναζητεί το 100%

Ο Μπαλταζάρ αναζητεί το 100%

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Λαφράνς και ο Σοάρες θα βρίσκονται στην ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί αύριο η ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση. Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική τους και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, υπολογίζει στην παρουσία τους.

Προκαλεί απορία, με ποιους παίκτες θα παραταχθεί και ποιο πλάνο θα ακολουθήσει η ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι προέρχονται από έξι παιχνίδια χωρίς νίκη (τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες) και ο σημερινός τους στόχος είναι το «διπλό». Δύσκολη η αποστολή της ΑΕΛ γιατί πάντα στο συγκεκριμένο γήπεδο αντιμετωπίζει δυσκολίες, όμως δεν έχει άλλη επιλογή, από το να κυνηγήσει τους βαθμούς ή στη χειρότερη περίπτωση να μη χάσει.

Για να καταφέρει ο Μπαλταζάρ να κάνει ποδαρικό, οι ποδοσφαιριστές του θα χρειαστεί να φθάσουν στο 100% της απόδοσής τους. Οι αμυντικοί με τη βοήθεια των μέσων θα επιδιώξουν να κρατήσουν μακριά από τους αντιπάλους τους, ενώ οι επιθετικοί στοχεύουν να δουν δίχτυα. Αν κερδίσουν αύριο, το κέρδος γι’ αυτούς θα είναι πολλαπλό. Θα ανέβει η ψυχολογία τους αλλά πιο πολύ θα διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για ευρωπαϊκή συμμετοχή. Θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους ένα από τα εισιτήρια που θα τους οδηγήσουν στην Ευρώπη.

Στις δύο αναμετρήσεις που έδωσε την τρέχουσα σεζόν η ΑΕΛ με την Ανόρθωση, έφερε δύο ισοπαλίες με 0-0. Στην αυριανή τρίτη τους αναμέτρηση, το ζητούμενο για την ομάδα της Λεμεσού είναι η νίκη. Τα ερωτηματικά βασικά είναι ως προς το σχήμα που θα παρατάξει αύριο ο νέος προπονητής της ΑΕΛ.

Αν θα επιλέξει ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μιτρέα και Κυριάκου ή αν θα χρησιμοποιήσει τον Λαφράνς στην άμυνα. Η άλλη απορία έχει να κάνει με τη συμπερίληψη ή όχι του Πίτι στο αρχικό σχήμα. Αν ο Μπαλταζάρ τον επιλέξει στο αρχικό σχήμα, ο Ισπανός θα κληθεί να έχει έντονη επιθετική παρουσία και να κάνει μεγάλο παιχνίδι για να βοηθήσει την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ