aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO… αξέχαστος «Φανούρης» και το ρεκόρ που «κυνηγάει»!

O… αξέχαστος «Φανούρης» και το ρεκόρ που «κυνηγάει»!

Εκτός από την ιστοσελίδα «Sdna.gr» (δείτε εδώ), με τα σπουδαία μέχρι στιγμής επιτεύγματα του Φακούντο Περέιρα, ασχολήθηκαν κι άλλα ελλαδικά διαδικτυακά ΜΜΕ. Βλέπετε, η επιτυχημένη παρουσία του Αργεντινού παικταρά στον ΠΑΟΚ κατά το παρελθόν, δίνει τροφή για ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα.

Στη «Thessports.gr», αναφέρεται το εξής: «Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο “Φανούρης” έχει σημειώσει 6 γκολ σε 5 αγωνιστικές μέχρι στιγμής και δείχνει πραγματικά ασταμάτητος. Πάφος, Νέα Σαλαμίνα, Ένωση, Ομόνοια (2) και Ερμής ήταν τα “θύματα” του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, που έχει ως ρεκόρ καριέρας τα 15 γκολ που πέτυχε τη σεζόν 2011-2012 στη Χιλή με την Αουδάξ Ιταλιάνο».

Διαβάστε επίσης: «Στάζουν» μέλι για Φακούντο Περέιρα

Στο «Pagenews.gr», τονίζεται: «Ο Φακούντο Περέιρα, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα κάτι που αποδεικνύουν περίτρανα οι επιδόσεις του με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει μέσα σε πέντε αγωνιστικές να σκοράρει έξι τέρματα. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, “κυνηγάει” το ρεκόρ του με τα 15 γκολ που πέτυχε τη σεζόν 2011-2012 στη Χιλή με την Αουδάξ Ιταλιάνο».

Στο «To10.gr», αναφέρεται: «Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Φακούντο Περέιρα, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα κάτι που αποδεικνύουν περίτρανα οι επιδόσεις του με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει πετύχει 6 γκολ σε 5 αγωνιστικές μέχρι στιγμής και δείχνει πραγματικά ασταμάτητος. Πάφος, Νέα Σαλαμίνα, Ένωση, Ομόνοια (2) και Ερμής είναι τα “θύματα” του Αργεντινού που αν συνεχίσει έτσι θα κάνει σίγουρα ρεκόρ καριέρας όσον αφορά το σκοράρισμα. Ο Περέιρα “κυνηγάει” το ρεκόρ του με τα 15 γκολ που πέτυχε τη σεζόν 2011-2012 στη Χιλή με την Αουδάξ Ιταλιάνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ