aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Αρτυματάς θα περάσει από μαγνητικό τομογράφο

Ο Αρτυματάς θα περάσει από μαγνητικό τομογράφο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άτυχος στάθηκε ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός της Ανόρθωσης, Παναγιώτης Αρτυματάς, ο οποίος τραυματίστηκε σε παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων και θα περάσει από μαγνητικό τομογράφο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο χέρι. Απ’ εκεί και πέρα χθες η προπόνηση ήταν διπλή για την Ανόρθωση με τον Στρέπελ να θέλει να προετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα τους παίκτες του ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια εκτός έδρας.

Δεδομένα εκτός δράσης από την αναμέτρηση στο ΓΣΠ είναι οι τραυματίες Ιγκιεμπόρ και Κάτσαρ μιας και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση εδώ και μερικές μέρες στις προπονήσεις συμμετέχει και ο 16χρονος Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης για τον οποίο ο Στρέπελ έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την αξία του.

Εκτός προπονήσεων είναι οι διεθνείς Ντουρις (Σλοβακία), Κατσαράβα (Γεωργία), Στρούνα (Σλοβενία), Οικονομίδης (Κύπρος), Δημητρίου, Αρτυματάς (Ελπίδων), Παναγιώτου και Ιωάννου (Νέων), οι οποίοι αναμένεται πως θα ενσωματωθούν σταδιακά στις προπονήσεις μέχρι και την Τετάρτη.

Μέχρι αύριο, λοιπόν, το «Αντώνης Καράς» θα γεμίσει ξανά μιας και θα επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς και η τεχνική ηγεσία θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει όπως θέλει μέχρι και το ντέρμπι. Το κλίμα στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ καλό και αυτό βοηθά στο να κυλήσει η εβδομάδα πιο εύκολα έχοντας καθαρό μυαλό ενόψει και της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ