aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝο1 υποψήφιος ο Ντουγκλάο, σκέψεις να σταματήσει την μπάλα!

Νο1 υποψήφιος ο Ντουγκλάο, σκέψεις να σταματήσει την μπάλα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι εξελίξεις στην Ανόρθωση αγγίζουν κάθε γωνιά της ομάδας. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι είναι  πολύ πιθανό να υπάρξουν πρόωρες αποδεσμεύσεις κάποιων ποδοσφαιριστών, ειδικά μετά και την οριστικοποίηση της συμμετοχής της ομάδας στο β’ γκρουπ. Από τη μία, το κλίμα δεν σηκώνει κάποιους ποδοσφαιριστές και από την άλλη είναι ίσως ευκαιρία να αποχωρήσουν πρόωρα μερικοί και να γλιτώσει και ο σύλλογος της Αμμοχώστου μέρος των μισθών τους.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή ΔΗΣΥ Αμμοχώστου για τις εξελίξεις στην Ανόρθωση

Ο πρώτος που φαίνεται να έχει πιθανότητες να αποχωρήσει είναι ο Ντουγκλάο. Ο Βραζιλιάνος σύμφωνα με πληροφορίες κάνει σκέψεις ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο, έτσι αν επιστρέψει στις προπονήσεις και μείνει στην ομάδα ώς το τέλος της σεζόν ίσως αυτή να είναι και η τελευταία στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ο γιατρός της Ανόρθωσης στο Goal.com.cy: «Δεν συμφωνώ με τον Στρέπελ»

Πέρα από τον Ντουγκλάο, υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, όμως για την ώρα δεν μπορεί να λεχθεί κάτι με σιγουριά. Δεν αποκλείεται κάποιοι να επιδιώξουν να φύγουν πρόωρα από τη «Μεγάλη Κυρία», κάτι που θα την αποφορτίσει λίγο οικονομικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ