aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέος προπονητής της Βόλφσμπουργκ ο Μάρτιν Σμιτ

Νέος προπονητής της Βόλφσμπουργκ ο Μάρτιν Σμιτ

Η Βόλφσμπουργκ γνωστοποίησε σήμερα τη λύση της συνεργασίας της με τον Άντρις Γιόνκερ, εξαιτίας των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων της ομάδας. Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» με τον Ολλανδό τεχνικό, οι «λύκοι» ανακοίνωσαν και τον αντικαταστάτη του, ο οποίος είναι ο Μάρτιν Σμιτ. Ο 50χρονος Ελβετός υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2019 και θα δώσει τις οδηγίες του στη σημερινή προπόνηση, με την οποία οι ποδοσφαιριστές της Βόλφσμπουργκ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο Σμιτ πέρασε συνολικά επτά χρόνια στη Μάιντς. Το 2010 ανέλαβε την ομάδα κάτω των 23 ετών του συλλόγου και την οδήγησε στην άνοδο στην Γ΄ κατηγορία της Γερμανίας μόλις ένα χρόνο μετά. Τον Φεβρουάριο του 2015 ανέλαβε τα «ηνία» της πρώτης ομάδας της Μάιντς, στον πάγκο της οποίας κάθησε έως τον περασμένο Μάιο. Τη σεζόν 2015-16 ο Σμιτ οδήγησε τη Μάιντς στην έξοδο στο Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ