aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέες παράλογες απαιτήσεις από τον Νεϊμάρ!

Νέες παράλογες απαιτήσεις από τον Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ έχει μία λίστα από απαιτήσεις και πιστεύει ότι η Παρί θα συνεχίσει να του τις ικανοποιεί όλες. Αυτή τη φορά, ζήτησε να έχει τη δυνατότητα να διαλέγει σε πια παιχνίδια θα αγωνίζεται.

Πριν λίγους μήνες η Παρί Σεν Ζερμέν έβγαλε από τα ταμεία της 222 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πάρει τον Βραζιλιάνο επιθετικό από την Μπαρτσελόνα. Έτσι έγραψε ιστορία, πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη οικονομικά μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι οι συμπαίκτες του Νεϊμάρ

Oι πρωτευουσιάνοι του προσέφεραν έναν «παράδεισο». Το συμβόλαιό του ήταν βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας και οι ανέσεις που του πρόσφεραν αμέτρητες. Μάλιστα, έχει ήδη ζητήσει δύο προσωπικούς του φυσιοθεραπευτές, να μην του γίνονται δυνατά μαρκαρίσματα στις προπονήσεις και φυσικά να εκτελεί τα πέναλτι. Ένας λόγος άλλωστε που δεν μιλιόταν για αρκετό καιρό με τον συμπαίκτη του, τον Έντινσον Καβάνι.

Ο 25χρονος άσος δεν δείχνει χαρούμενος στην ομάδα του Ουνάι Έμερι μόλις λίγους μήνες μετά τη μετακόμισή του εκεί. Συνεχώς έχει άλλες απαιτήσεις ωστόσο αυτή τη φορά ο προπονητής της ομάδας φαίνεται να του έβαλε φρένο απορρίπτοντας το αίτημά του να διαλέγει πότε θα παίζει.

Φυσικά, στην Παρί θέλουν να κοιτάξουν να τον έχουν χαρούμενο και παράλληλα να κρατήσουν τις ισορροπίες στην ομάδα, καθώς βλέπουν πόσο σημαντικός είναι. Μέχρι στιγμής σε 15 παιχνίδια έχει σημειώσει 14 γκολ και έχει μοιράσει 8 ασίστ, ενώ φαίνεται ότι έχει βρει εξαιρετική χημεία με τον Καβάνι και τον Εμπαμπέ μέσα στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ