aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Υπομονή με τους υποψήφιους, από δοκιμαστικά ο Αντιόλο

Νέα Σαλαμίνα: Υπομονή με τους υποψήφιους, από δοκιμαστικά ο Αντιόλο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Προχωρημένος σημαντικά είναι ο προγραμματισμός στη Νέα Σαλαμίνα, γι’ αυτό και οι Παπαϊωάννου και Χροιστοδούλου δεν δείχνουν να βιάζονται για τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε αναζήτηση εξτρέμ, επιθετικού αλλά και κεντρικού αμυντικού, μετά την πώληση του Ερίς.

Υπάρχουν υποψήφιοι και μέσα από τις συζητήσεις που θα γίνουν μαζί τους, θα διαφανεί εάν υπάρχει έδαφος συνεργασίας. Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει και ο 23χρονος μέσος Χερβέ Αντιόλο, που πέρσι αγωνίστηκε στην Ξυλοτύμπου και θα αξιολογηθεί από τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Χθες ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της Νέας Σαλαμίνας, με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Μενεού. Ο Πάμπος Χριστοδούλου παραχώρησε για σήμερα ρεπό στους ποδοσφαιριστές και επιστρέφουν στις προπονήσεις και πάλι από αύριο. Όπως ενημέρωσε το σωματείο, το απόγευμα της Παρασκευής «πραγματοποιήθηκε διασκεδαστική προπόνηση στη θάλασσα με τους ποδοσφαιριστές μας να την απολαμβάνουν ιδιαίτερα».

Από βδομάδας η Νέα Σαλαμίνα θα εισέλθει στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, με τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές όσο περνούν οι μέρες να προσαρμόζονται όλο και καλύτερα στα νέα δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ