aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Στην ασφάλεια του Μενεού

Νέα Σαλαμίνα: Στην ασφάλεια του Μενεού

Οριστική απόφαση δεν πάρθηκε ακόμη από την Νέα Σαλαμίνα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ωστόσο απ’ ότι διαφαίνεται δύσκολα θα μεταβεί στη Βουλγαρία. Ο κορωνοϊός στη Βαλκανική χώρα παρουσιάζει έξαρση, γεγονός που έχει μειώσει αισθητά τις πιθανότητες μετάβασης εκεί για τους ερυθρόλευκους.

«Δεν πάρθηκε οριστική απόφαση αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην πάμε στη Βουλγαρία. Αυτή την στιγμή διαφαίνεται ότι η ομάδα μας θα παραμείνει στην Κύπρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάζος.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, η Νέα Σαλαμίνα θα πραγματοποιήσει εξ ολοκλήρου στην Κύπρο την προετοιμασία, δείχνοντας προτίμηση στην ασφάλεια που της προσφέρει το προπονητικό της κέντρο στο Μενεού.

«Αν καταφέρουμε να πάμε και κάπου αλλού για λίγες μέρες θα είναι ευχής έργον», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων. Όσον αφορά στο μετεγγραφικό τοπίο, στη Νέα Σαλαμίνα δεν υπάρχει βιασύνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ