aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαNέα Σαλαμίνα: Στα πιο μεγάλα «θέλω» κάνει πίσω

Nέα Σαλαμίνα: Στα πιο μεγάλα «θέλω» κάνει πίσω

Η ήττα της Νέας Σαλαμίνας από την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ (0-1) όχι μόνο δεν της επέτρεψε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την εξάδα, την έριξε και στην 8η θέση. Είναι σύνηθες φαινόμενο για τους ερυθρόλευκους στην τρέχουσα σεζόν, να χάνουν βαθμό ή βαθμούς σε ματς που έχουν την ευκαιρία να κάνουν το παραπάνω βήμα.

Στραβοπάτησαν στο «Αμμόχωστος» με τον Άρη (0-0), σε ένα διάστημα που βρισκόταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Το ίδιο έπαθαν στο Μακάρειο με την παραπαίουσα Δόξα (0-0), ενώ προχθές ηττήθηκαν σε ένα σημαντικό ματς στην προσπάθεια για πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

Και όμως η εμφάνιση δεν ήταν και τόσο κακή απέναντι στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών. Η Νέα Σαλαμίνα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο πλήρωσε για ακόμη μία φορά την αναποτελεσματικότητά της.

Το άσχημο γι’ αυτήν είναι ότι μπαίνει σε πρόγραμμα-βουνό, απέναντι σε ομάδες που έχουν υψηλότερους στόχους από αυτήν. Το Σάββατο θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, ακολούθως με την Ανόρθωση στο «Αμμόχωστος» και έπειτα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Απέναντι στους κυανόλευκους της Λεμεσού δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τιμωρημένος Ιβάν Τσούριουριτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ