aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Οι αποχωρήσεις, η επόμενη ημέρα και ο Μπελαμεϊρί

Νέα Σαλαμίνα: Οι αποχωρήσεις, η επόμενη ημέρα και ο Μπελαμεϊρί

Η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε με νίκη επί του Απόλλωνα (2-1) τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις και η αυλαία μιας επιτυχημένης σεζόν έκλεισε θετικά. Άπαντες στην ομάδα δηλώνουν ικανοποιημένοι για όλα όσα κατάφεραν, με τον πρόεδρο του συλλόγου Θουκή Θουκιδίδη να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πήραμε την 5η θέση που μας κάνει περήφανους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η ομάδα παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Οι στόχοι μας θα είναι περίπου οι ίδιοι τη νέα σεζόν. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε τη Νέα Σαλαμίνα στα ψηλά», είπε στον Super Sport FM 104.0.

Ο διοικητικός παράγοντας των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, όμως παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να το δεχτούμε. Πιστεύουμε στον προπονητή για να τους αντικαταστήσουμε επάξια». Εν τω μεταξύ, ένας παίκτης που φαίνεται πως απασχολεί και πολύ μάλιστα τη Νέα Σαλαμίνα είναι ο Γαλλοαλγερινός μέσος Ελ Χαντί Μπελαμεϊρί, ο οποίος αποχωρεί από την Αλκή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ