aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ίσως η τελευταία ευκαιρία της

Νέα Σαλαμίνα: Ίσως η τελευταία ευκαιρία της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Νέα Σαλαμίνα με την πλάτη στον τοίχο πάει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ (20:30). Ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας της Αμμοχώστου για να παραμείνει σε διεκδίκηση της παραμονής στην Κατηγορία. Σε ενδεχόμενη ήττα και νίκη της Δόξας επί της Καρμιώτισσας αύριο οι ερυθρόλευκοι να χάσουν κάθε ελπίδα υλοποίησης του στόχου τους.

Θα καταδικαστούν από αυτή την αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους αφού δεν μπόρεσαν να νικήσουν την Καρμιώτισσα στην έδρα τους και ακολούθως έμειναν στην ισοπαλία με το Παραλίμνι εκτός έδρας, ενώ προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο. Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.

Ο Κωνσταντίνος Μηνά θα παρουσιάσει τις καλύτερες δυνατές επιλογές στο αρχικό σχήμα, με την προσδοκία ότι θα ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό σ’ ένα απαιτητικό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν και θα κυνηγήσουν την ουσία. Με έξυπνη τακτική θα θελήσουν να «κλέψουν» το αποτέλεσμα. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να μείνουν ζωντανοί για παραμονή στην Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ