aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Εστιάζουν σε τέσσερις φάσεις και το ερώτημα στον Λαγιέκ

Νέα Σαλαμίνα: Εστιάζουν σε τέσσερις φάσεις και το ερώτημα στον Λαγιέκ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Αναβρασμός επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα για τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Φελλά στον αγώνα με την Ανόρθωση, αλλά πολύ περισσότερο με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπερτράντ Λαγιέκ για την επιλογή που έκανε με τον ορισμό του διαιτητή της αναμέτρησης.

Το διοικητικό συμβούλιο των ερυθρολεύκων τονίζει πως από την στιγμή που ήταν διαθέσιμος ένας πιο έμπειρος διαιτητής (σ.σ. Τιμόθεος Χριστοφή) δεν δικαιολογείται ο ορισμός του άπειρου Φελλά.  Σε επικοινωνία που είχαμε με το δ.σ. της βαρωσιώτικης ομάδας τα πιο έντονα παράπονα εστιάζονται σε τέσσερις φάσεις. Πρώτη, ο καταλογισμός του πρώτου πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της Ανόρθωσης. Οι ερυθρόλευκοι κάνουν λόγο για «εφεύρεση» του διαιτητή που υπέπεσε και σε δεύτερο λάθος στη συνέχεια. Αντί να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον Αντιόλο, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην επίμαχη φάση στο μαρκάρισμα του Αμπαρτζουμιάν, τιμώρησε τον Ντανίλο που δεν είχε καμία ανάμιξη.

Όπως υποστηρίζουν στη Νέα Σαλαμίνα την απόφαση για αποβολή του Αμπαρτζουμιάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα την υπέδειξε ο τέταρτος διαιτητής, Τιμόθεος Χριστοφή και αφού προηγουμένως ο Κωνσταντίνος Φελλάς άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Τέταρτη φάση στην οποία οι ερυθρόλευκοι  έχουν παράπονα είναι αυτή του 70’ όταν σε σουτ του Βαρέλα η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ντανίλο δεν κατάφερε να νικήσει τον Λόρια. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας ο Βραζιλιάνος επιθετικός σπρώχθηκε από τον Σίλντενφελντ κατά την προσπάθειά του να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης: Χαμπουλλάς στο Goal.com.cy: «Ακούω πολλά από χθες, να κάνουν αυτοκριτική»

Το ερώτημα που απευθύνουν οι ερυθρόλευκοι όπως το διατύπωσε και ο Δημήτρης Λάζος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα είναι η λογική του κ. Λαγέκ να ορίσει τέταρτο διαιτητή τον Τιμόθεο Χριστοφή και άρχων της αναμέτρησης τον Κωνσταντίνο Φελλά. «Από την στιγμή που υπάρχει αναγνώριση της απουσίας αρκετών ικανών διαιτητών το ζήτημα είναι η διαχείριση που γίνεται», καταλήγουν στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ