Χαμπουλλάς στο Goal.com.cy: «Ακούω πολλά από χθες, να κάνουν αυτοκριτική»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης απάντησε μέσω της ιστοσελίδας μας στα παράπονα της Νέας Σαλαμίνας για τη διαιτησία και κάλεσε τους ερυθρόλευκους να κάνουν αυτοκριτική

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στην Ανόρθωση για την ευρεία νίκη στο βαρωσιώτικο ντέρμπι με 4-1 επί της Νέας Σαλαμίνας, αλλά και γενικότερα με την εμφάνιση της ομάδας που ήταν «έτσι όπως έπρεπε», όπως δηλώνει στο Goal.com.cy ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης χαρακτήρισε άξια και δίκαιη τη νίκη της Ανόρθωσης στο «Αμμόχωστος» και απάντησε στα παράπονα των ερυθρόλευκων για τη διαιτησία.

«Η εμφάνιση μας αφήνει ικανοποιημένους και η νίκη μας ήταν δίκαιη. Όσον αφορά τη διαιτησία, γιατί ακούω πολλά από χθες, θέλω να πω πως ήταν καλή έστω και αν ήταν ιδιαίτερα αυστηρός μαζί μας στον πειθαρχικό τομέα, αφού έβγαζε κάρτες πολύ εύκολα. Θα πρέπει να αναφέρω ότι και τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν ήταν απόλυτα σωστά», σημείωσε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς και ακολούθως κάλεσε τους διοικούντες της Νέας Σαλαμίνας να κάνουν αυτοκριτική, ενώ εξέφρασε παράπονο για το γεγονός ότι κανείς από το «στρατόπεδο» των ερυθρόλευκων δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη νίκη της.

Διαβάστε επίσης: Ο Κετσπάγια, στο τέλος, θα χάσει μία περιουσία και μαζί όποιο δίκαιο έχει!

«Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Όταν μια ομάδα χάνει στην έδρα της με αυτό το σκορ πρέπει πρώτα απ’ όλα να κάνει την αυτοκριτική της, αλλά και να δώσει αν μη τι άλλο συγχαρητήρια της στην αντίπαλη ομάδα που κέρδισε με αυτό το εμφαντικό σκορ. Ακόμα και αυτή την ώρα που μιλάμε κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει».

Η συνέχεια για την Ανόρθωση φέρνει ένα μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο κεκλεισμένων των θυρών «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η ομάδα της Αμμοχώστου θα κυνηγήσει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν τρίτη διαδοχική νίκη.

Διαβάστε επίσης: Νέα Σαλαμίνα: Εστιάζουν σε τέσσερις φάσεις και το ερώτημα στον Λαγιέκ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ