aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Έκλεισε Γάλλο επιθετικό, περιμένει απάντηση από «κόφτη»

Νέα Σαλαμίνα: Έκλεισε Γάλλο επιθετικό, περιμένει απάντηση από «κόφτη»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σε συμφωνία με Γάλλο ακραίο επιθετικό κατέληξε η Νέα Σαλαμίνα σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας του οποίου το όνομα μέχρι στιγμής δεν διέρρευσε. Ο ποδοσφαιριστής αυτός δεν είναι ο Ντιλάν Ντουβεντρού ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό στη διακοπείσα περίοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αξιολογήθηκε ή δεν αξιολογείται ο παίκτης, καθότι τον γνωρίζει άριστα ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων.

Από εκεί και πέρα, Μάκης Παπαϊωάννου και Πάμπος Χριστοδούλου περιμένουν απάντησε από ανασταλτικό μέσο, ενώ μεταξύ άλλων, ανοικτό παραμένει και το θέμα με το δεξιό άκρο της άμυνας, το οποίο στη νέα σεζόν θα είναι ενδυναμωμένο και με την επιστροφή του Τιμόθεου Παύλου.

Ο Χοσέ Σαν Ρομάν δεν συνεχίζει ως γνωστόν καθότι οι ερυθρόλευκοι δεν άσκησαν το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ ο Ρολάντας Μπαραβίκας ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε μέχρι τη διακοπή, θεωρείται σίγουρα μία αξιόπιστη λύση, τη στιγμή που η αξιολόγηση τόσο για τον Λιθουανό όσο και για άλλους υποψήφιους ακραίους μπακ, είναι σε εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ