aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Εισιτήριο, σημαία και κάλεσμα ενόψει Δόξας

Νέα Σαλαμίνα: Εισιτήριο, σημαία και κάλεσμα ενόψει Δόξας

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας μέσω της οποίας ενημερώνει για τα εισιτήρια ενόψει του αγώνα με τη Δόξα. Παράλληλα, καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών του στο γήπεδο ώστε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με τη Δόξα τη Δευτέρα 5/11 και ώρα 19:00 έχουν ως εξής:

Κανονικό: €15
Μαθητικό: €10
Παιδικό: €1

Για τον αγώνα με τη Δόξα το σωματείο μας θα δίνει και δώρο μια σημαία της Νέας Σαλαμίνας σε όλο τον κόσμο που θα αγοράσει το εισιτήριο του και στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Παρακαλούμε όπως προαγοράσετε τα εισιτήρια σας για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας από αύριο Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα από τις 9:00-13:00 και 15:00-18:00 από τα γραφεία του σωματείου μας!

Απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα στον μεγάλο ερυθρόλευκο κόσμο, να κατακλύσει το στάδιο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές μας σε ακόμα ένα δύσκολο αγώνα.

Σαλαμιναίε, Σαλαμιναία αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζεις εσύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ