aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα πρόταση της Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο

Νέα πρόταση της Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο

Η Μπαρσελόνα δεν το βάζει κάτω και σκοπεύει να κάνει νέα πρόταση στη Λίβερπουλ για τον Κουτίνιο. Πριν από λίγες μέρες εισέπραξε αρνητική απάντηση, αλλά τώρα σκοπεύει να δώσει παίκτες προκειμένου να πείσει τον Κλοπ να αφήσει τον Βραζιλιάνο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Οι «κόκκινοι» ζητούν ένα ποσό πάνω από 120 εκατομμύρια ευρώ. Η «Μπάρσα» δύσκολα θα δώσει τόσα χρήματα για αυτό προσφέρει τους Αρντά Τουράν και Ντένις Σουάρεθ προκειμένου να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο. Στη μεσαία γραμμή των «μπλαουγκράνα» έχουν μαζευτεί πολλοί παίκτες και για αυτό, η Μπαρσελόνα έχει την άνεση να προσφέρει κάποιους από αυτούς ως αντάλλαγμα για τον Κουτίνιο.

Μάλιστα προσφέρει και τον Τουράν και τον Σουάρεθ, αλλά και χρήματα για να πάρει τον 25χρονο άσο. Ωστόσο, η Λίβερπουλ δύσκολα θα πειστεί και με αυτή την προσφορά. Θα σκεφτόταν μία τέτοια πρόταση, εάν στους παίκτες συμπεριλαμβανόταν ο Ραφίνια. Ο Κλοπ έχει πολύ καλή άποψη για τον 24χρονο μέσο και θα τον ήθελε πολύ. Οι Καταλανοί πάντως δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν καθώς ο Βαλβέρδε τον υπολογίζει. Εάν όμως, ο μόνος τρόπος να πάει στη Μπαρτσελόνα ο Κουτίνιο είναι να παραχωρηθεί ο Ραφίνια, τότε οι «μπλαουγκράνα» θα το ξανασκεφτούν σίγουρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ