aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ναι» από Αβραάμ, κοντά σε Βουό, πρόταση στον Αντωνίου

«Ναι» από Αβραάμ, κοντά σε Βουό, πρόταση στον Αντωνίου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ανδρέας Αβραάμ βρίσκεται μία ανάσα από την ένταξή του στην ΑΕΛ. Ο 30χονος διεθνής με ευχέρεια να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και της επίθεσης, όπως όλα δείχνουν θα φορά τα γαλαζοκίτρινα στην επόμενη σεζόν, καθώς έχει αποδεχθεί τη πρόταση που του έγινε. Δεν έχει επισημοποιηθεί ο «γάμος», όμως πολύ σύντομα αναμένεται να περάσουν βέρες οι δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα ετοιμάζεται η επιστροφή του Πάτρικ Βουό. Μετά από τέσσερα χρόνια, ο σχεδόν 30χρονος Ιβοριανός επιθετικός είναι κοντά στην επιστροφή του. Το 2013, η Ντιναμό Τιφλίδας πρόσφερε δελεαστική πρόταση στην ΑΕΛ για να τον αποκτήσει και στον ίδιο ένα υψηλό συμβόλαιο.

Ο ίδιος δεν ήθελε να αποχωρήσει, αλλά οι αντιρρήσεις του Ιβοριανού κάμφθηκαν και υπέγραψε στην ομάδα της Τιφλίδας. Το πέρασμά του από εκεί, ωστόσο, αποδείχθηκε σύντομο λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε το παιδάκι του. Τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στην Πορτογαλία και στη Σάντα Κλάρα. Ακολούθησε η Ατλέτικο, ενώ πέρυσι πήγε στον ΟΦΗ. Θυμίζουμε πως σε 40 εμφανίσεις του με την ΑΕΛ, ο Βουό πέτυχε 20 γκολ.

Στην ΑΕΛ αναμένουν επίσης τις εξελίξεις, πρώτα στο θέμα του Ρομό και κατά πόσο ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας θα αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΛ και θα υπογράψει νέο κλειστό διετές συμβόλαιο. Το άλλο θέμα, έχει να κάνει με την περίπτωση του Φορτούνα και τις επαφές που γίνονται με την Μπράγκα για επέκταση του δανεισμού ή την απόκτησή του με ειδικούς όρους από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Η διοίκηση θα κινηθεί και για τον 22χρονο επιθετικό του Άρη, Μηνά Αντωνίου. Ο ποδοσφαιριστής άρχισε την καριέρα του από την ΑΕΛ, όμως έμεινε ελεύθερος και τώρα ετοιμάζεται η επανένταξή του. Υπάρχει σκέψη για να γίνει ανταλλαγή με τον Ανδρέα Φράγκου, ο οποίος είναι δανεικός στον Άρη.

Θέλει να προλάβει την προετοιμασία ο Ζούνιορ

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ περιμένει τα νέα για τον Ντόσα Ζούνιορ, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα. Ο τεχνικός της ΑΕΛ ελπίζει ότι θα είναι έτοιμος ο Κυπριοποιημένος αμυντικός ώς την έναρξη της προετοιμασίας. Γιατί αν ο Ζούνιορ είναι έτοιμος, θα έχει και η ΑΕΛ μια σίγουρη λύση στα μετόπισθεν, αφού όλοι γνωρίζουν πόση δυναμική μπορεί να δώσει η παρουσία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ