aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Αξίζαμε το γκολ από το πρώτο λεπτό»

Μουρίνιο: «Αξίζαμε το γκολ από το πρώτο λεπτό»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη (0-1) στο Βίγκο απέναντι στην Θέλτα, στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο Europa League, ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ανάμεσα στην Θέλτα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Σημειώσαμε ένα γκολ που αξίζαμε από το πρώτο λεπτό. Περιμέναμε, ξέραμε ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε για να κλείσουμε τον αγώνα. Τότε είχαμε τρεις συνεχόμενες ευκαιρίες. Ήταν πάντως δύσκολο για μας και τελικά τα καταφέραμε από μία ατομική προσπάθεια», είπε ο Πορτογάλος προπονητής που θέλει να χαρίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον μοναδικό τίτλο που της λείπει.

«Το 1-0 είναι πάντα 1-0. Δεν είναι εύκολο, αλλά σίγουρα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Ελπίζουμε να κερδίσουμε, δεν θα είναι εύκολο. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Ράσφορντ. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει κάθε μέρα με κάθε τρόπο, είμαι ικανοποιημένος. Ο Πογκμπά είναι ο ηγέτης στον τομέα του, έχει μια μεγάλη προσωπικότητα. Είναι σοβαρός, του αρέσει να εργάζεται και του αρέσει να κερδίσει. Αυτός είναι ένας σημαντικός άνθρωπος για αυτή την ομάδα», συμπλήρωσε ο Μουρίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ