aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μόνο που αγωνίζονται στην Ανόρθωση, τους δίνει κίνητρο»

«Μόνο που αγωνίζονται στην Ανόρθωση, τους δίνει κίνητρο»

Για όλα όσα αφορούν στην Ανόρθωση μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Σάββας Πηλακούτας σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις.

«Πήραμε άλλη μια νίκη που μας εξασφάλισε και μαθηματικά την εξάδα. Ήταν ένας στόχος που οριοθέτησε η διοίκηση Ανδρέα Παντελή μόλις ανέλαβε. Είναι σημαντικό και μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια και τον μεγάλο στόχο του κυπέλλου», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε ενόψει των αγώνων των πλέι οφ:

«Μπορεί να μην έχουμε το βαθμολογικό κίνητρο αλλά μόνο και μόνο που αγωνίζονται στην Ανόρθωση, πρέπει να τους δίνει κίνητρο για να τα δίνουν όλα για τη νίκη».

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Απόλλωνα, ανέφερε: «Το νικηφόρο σερί εξιτάρει και τους παίκτες μας για να έρθει η νίκη επί του Απόλλωνα. Το άγχος είναι στην πλευρά του Απόλλωνα. Είναι όμως και σημαντικό για την ψυχολογία γιατί μετά ακολουθεί ο επαναληπτικός κυπέλλου με την ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ