aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜία από τα ίδια ο Λαβόρδε και το παράπονο

Μία από τα ίδια ο Λαβόρδε και το παράπονο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εκεί που περιμένει ο κόσμος να μπει και να κάνει τη διαφορά, όχι μόνο δεν μπορεί να βοηθήσει αλλά προκαλεί και ζημιά στην ομάδα. Μέχρι σήμερα ο Ρικάρδο Λαβόρδε έχει παίξει σε τρία παιχνίδια ως αλλαγή.

Κατέγραψε λιγότερο από μία ώρα παιχνιδιού και κατάφερε να δεχθεί ήδη τρεις κίτρινες κάρτες. Οι δύο για θέατρο (με Αλκή και ΑΠΟΕΛ) και η μία για διαμαρτυρία (με ΑΕΛ). Αποτέλεσμα αυτού να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ΕΝΠ μιας και συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό και χάνει το ματς.

Διαβάστε επίσης: Παραπαίουσα «Κυρία» με παίκτες «βιδωμένους» στην ενδεκάδα

Η αλήθεια είναι πως στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Λαβόρδε είχε διάθεση και έδειξε πιο έτοιμος να πάρει πρωτοβουλίες. Στην Ανόρθωση εκφράζουν παράπονο για την απόφαση του Τιμόθεου Χριστοφή να τον τιμωρήσει με κίτρινη στη συγκεκριμένη φάση, καθώς θεωρούν ότι δεν εκμαίευσε το πέναλτι, αλλά έγινε σπρώξιμο ανεξάρτητα από το αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσει τον διαιτητή στον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Κόκκινο πανί» και ο Τιμόθεος Χριστοφή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ