aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜια «ανάσα» από τον Ριγιάντ Μαχρέζ

Μια «ανάσα» από τον Ριγιάντ Μαχρέζ

Θέμα ημερών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ριγιάντ Μαχρέζ στη Ρόμα. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι «τζαλορόσι» επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 35 εκ. ευρώ προς τη Λέστερ για τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό, προσφέροντας παράλληλα και 3 εκ. ευρώ με τη μορφή μπόνους.

Οι «αλεπούδες» ζητούν περίπου 40 εκ. ευρώ, αλλά δεν αποκλείεται να απαντήσουν καταφατικά στην παραπάνω πρόταση της ιταλικής ομάδας, αφού η οικονομική διαφορά δεν δείχνει ικανή να χαλάσει το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Μαχρέζ προορίζεται για διάδοχος του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πωλήθηκε στη Λίβερπουλ. Την περσινή σεζόν ο Μαχρέζ, παρά τη μέτρια πορεία της Λέστερ, πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ σε 48 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Συνολικά, με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας σημείωσε 35 τέρματα και έδωσε 25 ασίστ σε 138 παιχνίδια. Ο Μαχρέζ έκανε το «μπαμ» τη σεζόν 2015-16, όταν βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η Λέστερ να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ