aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜετεγγραφές που θα την ανεβάσουν

Μετεγγραφές που θα την ανεβάσουν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την Ανόρθωση. Ο Ρόνι Λέβι θέλει να πετύχει διάνα στους παίκτες που θα επιλέξει και γι’ αυτό δεν θέλει να πάρει μεγάλα ρίσκα. Πρόθεσή του είναι να φέρει έναν ή δύο παίκτες που θα τους γνωρίζει πολύ καλά, κατά προτίμηση να έχει συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν.

Με αυτό τον τρόπο μειώνει την πιθανότητα αποτυχίας και ξέρει από πρώτο χέρι τι πάστα ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν και τι να περιμένει από αυτούς. Μία τέτοια περίπτωση ήταν ο Πλετ, όμως τέτοιες περιπτώσεις αναμένεται να κυνηγήσει κι άλλες ο Λέβι στην προσπάθειά του να φέρει παίκτες που θα είναι σίγουρος για την αξία τους.

Ο Ανδρέας Παντελή είναι σε καθημερινή επαφή με τον Ισραηλινό τεχνικό και η διοίκηση είναι αποφασισμένη να βάλει το χέρι στην τσέπη αν κρίνει ότι για κάποια περίπτωση αξίζει τον κόπο να πληρώσει κάτι παραπάνω μιας και θα κάνει τη διαφορά.

Η μία κίνηση που θα γίνει από την «Κυρία» είναι με επιθετικό κορυφής και ήδη κάποια ονόματα εξετάζονται. Στη λίστα βρίσκονται και ονόματα που ίσως εκπλήξουν και που δεν είχε συνεργαστεί ο Λέβι ξανά μαζί τους. Η άλλη κίνηση θα αφορά επίσης στη γραμμή κρούσης με ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνίζεται ως δεύτερος φορ και ως εξτρέμ. Σε περίπτωση που γίνει και τρίτη κίνηση πιθανόν να αφορά παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Όσο για τις αποχωρήσεις, ο πρώτος που τέθηκε εκτός πλάνου είναι ο Ιβάν Μπανταλόφσκι, ο οποίος έχει ειδοποιηθεί σχετικά για να ψάξει να βρει ομάδα. Ο δεύτερος πιθανόν να είναι ο Άλβες (δεξιά στη φωτό), ο οποίος ακόμη δεν έχει ενημερωθεί σχετικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι 2 Ιανουαρίου υπάρχουν παιχνίδια, επομένως η κάθε κίνηση θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ