aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τους δικούς του «κανόνες»

Με τους δικούς του «κανόνες»

Ο Απόλλων προχωρεί και κοιτάζει από ψηλά, με τις εντολές και τους… νόμους του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός κάνει εξαιρετική δουλειά, αλλά γι΄ αυτό που θαυμάζεται περισσότερο είναι για τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Οι αλλαγές έχουν τη δική του σφραγίδα, δεν αδικεί κανέναν και με αυτό τον τρόπο εξαφάνισε κάθε είδους μεταπτώσεις στην ομάδα του.

Παίρνει από τον καθένα αυτό που θέλει και οι ρυθμοί είναι οι ίδιοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο για να απονεμηθούν τα εύσημα στον Αυγουστή, αλλά ο ίδιος επιθυμεί τα παράσημα σε αυτόν και τους παίκτες του να δοθούν στο τέλος της διαδρομής. Συστήνει ηρεμία και ψυχραιμία, γιατί στις στροφές που ακολουθούν παραμονεύουν παγίδες.

Από τα εφτά παιχνίδια, μόνο τα τρία θα τα δώσει ο Απόλλων εκτός Τσιρείου. Να θυμηθούμε τη σειρά των αγώνων, μέχρι το τέλος: AEK-Aπόλλων, Απόλλων-Ομόνοια, ΑΕΛ-Απόλλων, Απόλλων-Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ-Απόλλων, Απόλλων-ΑΕΚ και Ομόνοια-Απόλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ