aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε την... ψυχή στο στόμα έμεινε ζωντανή η Ρουμανία

Με την… ψυχή στο στόμα έμεινε ζωντανή η Ρουμανία

Για τους τρεις πόντους έπαιξαν οι Ρουμάνοι στο Πλοέστι με τη Μάλτα και χωρίς να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης πήραν αυτό που ήθελαν με το οριακό 1-0 χάρις το γκολ του επιθετικού Πούσκας της Ρέντιγκ στο 47ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές άλλες ευκαιρίες για γκολ δίχως να τις αξιοποιήσουν. Στο 89ο λεπτό τους κόπηκαν τα όποια χαμόγελα όταν ο Φαρούτζια της Μάλτας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη του βοηθού διαιτητή για οφσάϊτ του σκόρερ!

Τώρα απλά μετράνε τη συγκομιδή τους στον 6ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020 που τους φέρνει στη 2η θέση πίσω από τους Ισπανούς, ελπίζοντας σε «γκέλα» των Σουηδών στο Σκανδιναβικό ντέρμπι με αντίπαλο την Νορβηγία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως έστω κι έτσι η Ρουμανία παραμένει σε τροχιά κορυφής ενώ ο σκόρερ της αναμέτρησης με πέντε γκολ σε εννέα διεθνή ματς με την εθνική ανδρών συνεχίζει να κερδίζει τις προσωπικές του εντυπώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ