aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τη σκέψη στη Νέα Σαλαμίνα

Με τη σκέψη στη Νέα Σαλαμίνα

Μπορεί σήμερα η Ανόρθωση να έχει παιχνίδι κυπέλλου με την Ξυλοτύμπου, όμως το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ, η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για την «Κυρία» προκειμένου να μη χάσει επαφή με την κορυφή. Οι απουσίες των Πράνιτς και Καμαρά είναι δίχως αμφιβολία πολύ σημαντικές για τον Ρόνι Λέβι, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες τόσο του πρώτου σε ασίστ παίκτη της ομάδας όσο και του πρώτου σκόρερ.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα χάσει αρκετή από τη δημιουργικότητά της και θα πρέπει ο Λέβι να βρει τις λύσεις και τους τρόπους να αντεπεξέλθει η ομάδα του. Θυμίζουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος «έκοψε» δυο βαθμούς από την Ανόρθωση, ενώ ακόμη και τώρα, που δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ