aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMε Ντόσα για το 4x3

Mε Ντόσα για το 4×3

Με τον Ντόσα Τζούνιορ να επανέρχεται στην αποστολή θα εκστρατεύσει η ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» για τον εκτός έδρας αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την Πάφος FC, στον οποίο οι γαλαζοκίτρινοι θα κυνηγήσουν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες.

Αναλυτικά η αποστολή

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA με αντίπαλο την ΠΑΦΟ FC. Η αναμέτρηση θα γίνει αύριο Σάββατο (22/09) στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Την αποστολή απαρτίζουν οι πιο κάτω: Πάτρικ Προσεκ, Αντρέας Κεραυνός, Χάρης Κυριάκου, Νιλς Τεϊσέϊρα, Ανδρέας Αβραάμ, Χρίστος Γουίλερ, Μομτσίλο Ράσο, Αντρέ Τεϊσέιρα, Κέβιν Λαφράνς, Ντόσα Ζούνιορ, Γιον Γκαθτανιάγα, Νταβόρ Ζντραφσκόφσκι, Λεάντρο Σίλβα, Άλεξ ντα Σίλβα, Μάνουελ Τόρες, Ντάνι Μπενίτεθ, Κίρε Μαρκόσκι, Ρούβεν Χουράδο, Νέστορας Μυτίδης, Αντρέας Μακρής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ