aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMαργκάσα: «O Οκριασβίλι είναι από τους καλύτερους στην Κύπρο»

Mαργκάσα: «O Οκριασβίλι είναι από τους καλύτερους στην Κύπρο»

Ο Ρενάτο Μαργκάσα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές–βαρόμετρο της Ανόρθωσης στην τρέχουσα περίοδο. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η απουσία του λόγω τραυματισμού, κατά γενική διαπίστωση, στοίχισε ακριβά στην «Κυρία» και δεν είναι μυστικό ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια τον περίμενε πώς και πώς να αποθεραπευθεί.

Σε ζωντανή συζήτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πορτογαλοκύπριος μέσος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που φορά την κυανόλευκη φανέλα και διαβεβαίωσε τους οπαδούς της Ανόρθωσης ότι «θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι ένα όνειρο για όλους μας».

Μετά από σχετικές ερωτήσεις διαδικτυακών φίλων του, ανέφερε ότι θα είναι στην Ανόρθωση για άλλον ένα χρόνο αφού το συμβόλαιό του λήγει τον Μάιο του 2021, ενώ αποκάλυψε ότι όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο θα ήθελε να γίνει προπονητής. Όταν ρωτήθηκε για τον Οκριασβίλι, έσταζε μέλι: «O Οκριασβίλι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ