aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜ’ ένα όνειρο τρελό, «πετά» για Βασιλεία

Μ’ ένα όνειρο τρελό, «πετά» για Βασιλεία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με προορισμό τη Βασιλεία αναχωρεί το απόγευμα (17:00) από το αεροδρόμιο Πάφου η αποστολή του Απόλλωνα, εκεί όπου την Πέμπτη θα θελήσει να κοιτάξει στα μάτια την ομώνυμη ομάδα, στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στο στάδιο «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ» θα παιχτεί η πρώτη πράξη των διπλών αναμετρήσεων με τους Ελβετούς, με τον Απόλλωνα να παρουσιάζεται έτοιμος να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που θα συναντήσει. Στα θετικά της επικίνδυνης εξόδου, η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Χάμπου Κυριάκου.

Ο διεθνής μέσος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο Σωφρόνης Αυγουστή μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του. Βέβαια, στον τελευταίο αγώνα με την Ντιναμό στο Μπρεστ, το δίδυμο με τους Σατσέτι και Μπρου πήγε πολύ καλά αλλά με έτοιμο και τον Χάμπο Κυριάκου, μπορεί να ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό σχήμα στη μεσαία γραμμή.

Το σίγουρο είναι πως, ο Κύπριος τεχνικός ετοιμάζει τέτοια τακτική, με στόχο να μπλοκάρει την αντίπαλό του. Αν επιλέξει να ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή με τους πιο πάνω τρεις, θα μείνει στον πάγκο ένας από τους επιθετικούς (Σαρδινέρο, Ζελάγια, Περέιρα) που ξεκίνησε στο «Μπρέτσκι». Ο Απόλλων έχει τους τρόπους να «χτυπήσει» τη Βασιλεία και μέσα στην έδρα της, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει ομάδες του βεληνεκούς των Ελβετών.

Οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν αύριο στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας, ενώ θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή. Η τελική απόφαση του Κύπριου τεχνικού για το αρχικό σχήμα αναμένεται να ληφθεί με το πέρας της τελευταίας προπόνησης, με όλα τα δεδομένα που αναφέραμε να είναι ανοικτά. Δεν αποκλείεται και στις άλλες γραμμές να υπάρξουν αλλαγές. Να δούμε, δηλαδή, πιθανότατα τον Σουμά να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας ή και τον Μάγκλιτσα στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ