aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛουτσέσκου: «Ο Παναθηναϊκός πέρα από τη στήριξη του κόσμου είχε και τα σφυρίγματα του διαιτητή»

Λουτσέσκου: «Ο Παναθηναϊκός πέρα από τη στήριξη του κόσμου είχε και τα σφυρίγματα του διαιτητή»

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Λεωφόρο, αποτέλεσμα που του επέτρεψε να προχωρήσει σε συνδυασμό με το 2-0 στο πρώτο ματς της Τούμπας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη δυσκολία που είχε το εγχείρημα του «δικεφάλου του βορρά» απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του αγώνα, η οποία θεωρεί πως δεν τιμώρησε το σκληρό παιχνίδι των «πράσινων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια εύκολη πρόκριση, ειδικά σε μια σειρά αγώνων, τριών συνεχόμενων που το πρώτο ήταν στην έδρα μας και δύο σερί εκτός. Ήταν ακόμη πιο δύσκολο για μας μετά τη μεγάλη νίκη που κάναμε στο πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο ενώ είχε προηγηθεί και μια νίκη με 2-0 για το Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να αντιδράσει, έβγαλε μαχητικότητα. Από την άλλη για εμάς ήταν ένα ρίσκο να χάσουμε την ένταση που θέλαμε να έχουμε επειδή προερχόμασταν από δυο σημαντικές νίκες.

Αν με ρωτάτε ήμουν πολύ ανήσυχος πριν από το παιχνίδι. Μέσα στο παιχνίδι με τη συμπεριφορά μας, είδα την ομάδα συγκεντρωμένη, αφοσιωμένη και ειδικά μετά το γκολ που δεχθήκαμε, καταφέραμε να ελέγξουμε τον ενθουσιασμό του Παναθηναϊκού.

Ήταν πιο δύσκολο για εμάς γιατί ο Παναθηναϊκός πέραν της στήριξης του κόσμου, είχε και τα σφυρίγματα του διαιτητή. Ο ρέφερι έδωσε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας κλωτσήσει ξανά και ξανά αλλά εμείς δείξαμε ισχυρή νοοτροπία στο γήπεδο μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά πρέπει να επισημάνω ότι ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί.

Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν αποβλήθηκε αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών μου στο γήπεδο. Ό,τι κι αν έγινε σε αυτά τα τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, θέλω να πω ότι είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, με ένταση στο παιχνίδι της και δεν είναι μια ομάδα που μπορείς να τους αντιμετωπίσεις εύκολα. Είναι μια ομάδα που κουβαλά σκληρή δουλειά και αυτό είναι έργο του προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ