aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέβι: «Προηγουμένως σκεφτόμουν αλλιώς...» (δηλώσεις Άλβες)

Λέβι: «Προηγουμένως σκεφτόμουν αλλιώς…» (δηλώσεις Άλβες)

«Ήταν μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι μετά το 3-0 επί της Αναγέννησης Δερύνειας.

«Μπορεί να ελέγχαμε τον αγώνα αλλά με το σκορ στο 1-0 οι ισορροπίες είναι λεπτές. Ο αντίπαλος πάλεψε μέχρι τέλους αλλά το δεύτερο γκολ σκότωσε τον αγώνα. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο με την επιστροφή και των τραυματιών. Ανυπομονούμε για τον επόμενο αγώνα για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», πρόσθεσε ο Ισραηλινός κόουτς και συνέχισε:

«Θέλουμε να μείνουμε στην έκτη θέση, δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν 3-4 ομάδες που παλεύουν. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπούμε στην εξάδα. Πρέπει να βρισκόμαστε στις πρώτες έξι ομάδες. Προηγουμένως ίσως να σκεφτόμουν ότι παλεύουμε για τη διαβάθμιση. Ίσως είναι μια επιλογή από το 4-3-3 να πάμε στο 4-4-2, με τους Άλβες και Καμπρέρα στην κορυφή».

Μετά το τέλος του ματς, ο Αντρέ Άλβες έκανε δηλώσεις στη Cytavision: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ανόρθωση. Πήραμε μια σημαντική νίκη, διότι όλα τα παιχνίδια έχουν σημασία. Η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ο στόχος μας είναι η έκτη θέση και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προχωράμε βήμα-βήμα. Όλα τα ματς είναι σημαντικά, σε όλα θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για τη στήριξη και τον τρόπο που όλοι με υποδέχθηκαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ